FIZICO

 

FIZICO este brand-ul tuturor celor interesați de o nutriție corectă: pentru toți cei care caută să fie în formă zi de zi, să aibă un stil de viață activ și sănătos sau, mai mult, pentru cei care iubesc sportul și performanța. Noi credem că tot ceea ce ne hrănește trebuie să aibă gust cu adevărat bun, dar să fie și sănătos pentru organism.

Am stabilit împreună că misiunea FIZICO este aceea de a crea alimente proteice cu efecte semnificative pentru organism, respectând următoarele principii:

 • TOTUL REALIZAT SUB ACELAȘI ACOPERIȘ: acest fapt esențial ne permite să asigurăm și să garantăm standarde ridicate. Toate produsele FIZICO sunt realizate în fabrica proprie, cu echipamente de ultimă generație și sub strictă supraveghere. Astfel, putem controla direct calitatea și prospețimea produselor FIZICO.
   
 • NUTRIȚIE SUPERIOARĂ: produsele FIZICO sunt bogate în proteine, vitamine și minerale bine asimilate de către organism, cu ingrediente funcționale pentru nevoi de nutriție diferite. Consumul produselor FIZICO reprezintă o experienţă plăcută din punct de vedere al gustului și un câștig semnificativ din punct de vedere al beneficiilor nutrienţilor.
   
 • PRODUSE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE:
  • Consecvență: calitatea FIZICO s-a născut din dorința naturală de a face lucruri de calitate, cu pasiune și consecvență, astfel încât efortul tău de a rămâne în formă să fie răsplătit.
  • Materiile prime sunt de cea mai bună calitate, verificate în laboratorul propriu. Ingredientele sunt riguros analizate pentru a obține eficiență superioară în producerea efectelor fiziologice țintite.
  • Compozițiile originale sunt realizate în conformitate cu cele mai noi descoperiri în domeniu și sunt îmbunătățite continuu, sprijinindu-ne pe avantajul producției proprii.
  • Specialiștii noștri în tehnologia alimentară ne surprind cu compoziții noi, produse cu gust complex, surprinzător de bun, adăugând valoare prin produsele perfecționate continuu, folosind proteine de înaltă calitate, arome naturale și îndulcitori naturali siguri.
  • Siguranță și standarde superioare: toate produsele noastre respectă întotdeauna standardele stricte europene și globale, de calitate și siguranță alimentară în conformitate cu standardul ISO 22000.


Echipa FIZICO îți mulțumește pentru că ne vizitezi web-site-ul! Ne bucurăm mult pentru interesul tău față de produsele noastre și ne dorim cu toată inima să ajungi unde ți-ai propus; să-ți atingi consecvent obiectivele tale pe termen lung.

back to top