Beneficii
 • Bogat în fibre (15%)
 • Conține Glucomannan, fibră solubilă din rădăcină de Konjac Mannan - ingredient cu revendicare de sănătate aprobată de EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor): În condițiile unei diete hipocalorice, Konjac Mannanul contribuie la scăderea în greutate*
 • Fără zaharuri adăugate, cu indulcitori naturali si Stevia
 • Conținut caloric redus (134 Kcal/baton), deci controlezi aportul caloric
 • Conținut ridicat de proteine
 • 0% grăsimi trans
 • Materii prime nemodificate genetic


Solubile sau insolubile, fibrele sunt esențiale pentru organism.

Fibrele solubile se amestecă cu alimentele digerate parțial în stomac. În intestinul subțire aceste fibre leagă zaharurile, colesterolul şi grăsimile şi încetinesc absorbția lor în organism.

Fibrele insolubile trec prin colon şi reglează tranzitul intestinal. Lipsa fibrelor din dietă se traduce prin afectarea funcționării colonului şi acumularea de toxine în organism.

Intră în pagina dedicată MyFibre și vei afla detalii foarte utile despre produs și beneficiile fibrelor!

https://www.myfibre.eu/#MyFibre-silhouette

 

Datorită alimentației moderne majoritatea dintre noi consumă mai puțin de jumătate din necesarul zilnic de fibre, adică doar 10-15 g, în condițiile în care organismul are nevoie, în medie, de 24-35 g.
 

MyFibre Silhouette este oferit consumatorilor pentru a suplini aportul de fibre şi pentru a „rezolva” o problemă des întâlnită: greutatea corporală.

Batonul MyFibre Silhouette conține fibre solubile din Konjac, care îşi măresc de mai multe ori volumul în stomac, sub acţiunea apei, formând un balonaș gastric vegetal. Administrate înaintea meselor, fibrele Konjac reduc considerabil capacitatea stomacului şi scad pofta de mâncare. De aceea, în condițiile unei diete hipocalorice, Konjac Mannanul contribuie la scăderea în greutate*.

* Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 3 g de Glucomanan în trei doze a câte 1 g, luate împreună cu 1-2 pahare de apă, înaintea meselor și în condițiile unei diete hipocalorice.
 

Superfibre pentru o nutriție sănătoasă!

 
 • Este un baton cu Glucomannan, conceput special sub revendicarile de sănătate EFSA, pentru scăderea în greutate*
 • Produsul are un conţinut ridicat de proteine
 • Textura plăcută a interiorului, cu Konjac și ceai verde Matcha, învelișul catifelat, de ciocolată cu lapte, al batoanelor MyFibre Silhouette te vor face să descoperi cum gustul fibrelor poate fi cu adevărat Delicios.
 
ALEGE CÂȘTIGĂTORUL!

MyFibre Silhouette câștigă premiul pentru cel mai gustos produs cu destinație specială!

„Gustul ales 2022, DietPremiu!"Premiul a fost acordat în urma competiției celor mai bune produse alimentare fabricate în România:

“ORA DE BUN GUST”

Premiul obținut în această competiție certifică faptul că produsul are caracteristici de excepție în ceea ce privește gustul, calitatea și echilibrul nutrițional.

Calitatea excepțională a produsului este confirmată și de numărul mare de oameni care aleg să cumpere și apoi să revină cu noi cumpărări de batoane MyFibre.

Și tu te poți regăsi printre cei care se bucură acum de gustul peste așteptări și calitățile de câștigător ale MyFibre Silhouette!

Și tu poți fi câștigător!


 
Convinge-te!

 

 • Atunci când ți-e foame, între mese, consumă  1 baton MyFibre Silhouette împreună cu un pahar mare cu apă!
 • Vei avea curând senzația de sațietate, ce îți permite să controlezi, fără efort, cantitatea de alimente consumate la masa următoare.
 • Se recomandă consumul a 3 batoane pe zi, câte unul înaintea fiecărei mese, împreună cu 1-2 pahare cu apă.


Detalii găsești in pagina dedicată MyFibre - www.myfibre.eu/#MyFibre-silhouette


Ciocolată cu lapte 20% [îndulcitori (eritritol, glicozide din Steviol), lapte praf degresat (26%), unt de cacao, masă de cacao, grăsime anhidră din lapte, emulgatori (lecitină de soia, poliglicerolpoliricinoleat), arome], sirop de polidextroză (fibre), izolat proteic din soia, pastă de arahidelapte praf degresat, îndulcitori (sirop de maltitol, glicozide din Steviol), fulgi de ovăz, maltodextrină, pudră de cacao cu conţinut scăzut de grăsime, agent de umezire (glicerol), Glucomannan (2,8% - 1,1g / baton), grăsime vegetală nehidrogenată din shea şi palmier, pudră de ceai verde Matcha (0,4%), emulgator (lecitină de soia), arome.

 

Informaţii nutriţionale / 100g

/ baton 40g

Valoare energetică 1403,5 kJ 561,4 KJ
  336 Kcal 134,4 Kcal
Grăsimi: 14,1 g 5,7 g
    - din care acizi graşi saturaţi: 6,3 g 2,5g
Glucide, din care: 40,1 g 16 g
    - zaharuri*: 10,2 g 4,1 g
    - polioli: 17,4 g 7 g
Fibre: 15,1 g 6,1 g
Proteine: 17,4 g 7 g
Sare: 0,35 g 0,14 g

*Conţine zaharuri prezente în mod natural.


Consumul excesiv poate avea efect laxativ.
În cazul persoanelor cu dificultăți la înghițire sau în cazul ingerării substanței cu un aport inadecvat de lichid poate apărea risc de sufocare. Se recomandă ingerarea cu multă apă, pentru a asigura ajungerea substanței în stomac.

Se recomandă consumul a 3 batoane / zi, câte unul înaintea fiecărei mese, împreună cu 1-2 pahare cu apă.
Alti clienti au mai cumparat si
back to top